5 Kasım 2014 Çarşamba

Nightmare mod'a nasıl girilir?



"Nightmare Mod'u nasıl açacağız?" "Princess Ariel's Maelstrom nedir?" "Nightmare mod'a girilmiyor." gibi soruların yanıtını bu makaleden bulabilirsiniz.

Nightmare modu açabilmek için önce bir takım görevler yapmamız gerekiyor. Adım adım bu görevler nasıl yapılıyor görelim.

Waterford'da nightmare moda girerken şöyle bir hatayla karşılacaksınız. You must complete Princess Ariel's Nether Maelstrom to enter this map


Öncelikle Vimpeli haritasına gidip Ariel ile konuşmanız gerekli. C9'un ayarları kısmında Show All Quest (Tüm görevleri göster) tiki işaretli değilse haritada görev görünmez. Direkt Ariel'e gidin ve tıklayın. Low level sekmesinde görev olduğunu göreceksiniz.

Aşağıdaki resimde Ariel'in bulunduğu yeri görebilirsiniz.

Ariel'e tıkladıktan sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi görev "Low Level" sekmesinde tıklayıp görevi alın. Görev açıklamasında yazdığı gibi Paulo ile konuşmamız gerekli.



Aşağıdaki gibi M tusuna bastığınızda Paulo'nun yerini görebilirsiniz ve görevi teslim edin.


Paulo ile konuştup görevi teslim ettikten sonra tekrar Paulo'ya tıklayın ve görevi alın. Paulo sizden Ariel ile konuşmanızı isteyecek.


Ariel'e gidip görevi teslim ediyoruz.

Ariel yeni görev veriyor ve sizden Gallenos ile konusmanızı istiyor.


Görevi alıp Waterford haritasına gidiyoruz ve Gallenos'u buluyoruz ve görevi teslim ediyoruz

Artık Nightmare mod'a girebiliriz.


İyi eğlenceler!

"Nightmare mod'dan çıkan malzemeler ne işe yarıyor?" "Nether Spellpage ile ne yapılıyor?" gibi bir çok sorunun cevabı çok yakında. Takipte kalın!..