14 Temmuz 2014 Pazartesi

Necklace of Tertis Görev Rehberi



Necklace of Tertis Görevleri Nasıl Yapılır? yada Raebin Tertis Desire Necklace nasıl elde edilir? sorusuna cevap olarak böyle bir rehber hazırladık. Umarım yardımı dokunur.

Öncelikle Necklace of Tertis itemleri takas edilemez yada çarlar arasında aktarılamaz.

Takıları çıkarmak için bolca Tower farmlamak (dönmek) gerekecek.

Önerim 63-65 level arasında iseniz düzenli olarak survival 15 round bitirerek bolca stamina potu istifleyin.

Necklace of Tertis 

1. Öncelikle Flame Aspect of Tertis (Fire) yada Sky Aspect of tertis bosslarını kesip "Corroded Necklace" görev itemini düşürmeniz gereklidir. Ben ilk turda Fire bossundan düşürmüş olsam da arkadaşlarım arasında en şansız olanı 32 defa air bossu keserek düşürebildi. Şansınıza ilk turda da çıkabilir. Defalarca çıkmayabilir de.

Flame Aspect of Tertis (Fire) yada Sky Aspect of tertis için gerekli malzemeler ve nasıl kesildiğine dair videolar için bu yazıya tıklayınız.

Corroded Necklace
Correded Necklace Itemi
2. Envanterinize gelen Corroded Necklace itemine sağ tıklayın ve kullanın. Ve maceramız Blacksmith'in yanında bulunan "POE [Jeweler]" npc'sinin vereceği görevlerle başlıyor.


Necklace of Tertis Görevleri:

ÖNEMLİ!: Aşağıda yazan katlarda karşınıza beklediğiniz boss çıkmayabilir. Bu nedenle kaçıncı görevdeyseniz o kata sürekli gelip görevde yazan boss'u bulmanız gerekecektir.

1. Görev: 10. katta Kalligo Battler Yuli'yi bulup öldürmeniz gerekecek. Bulup öldürdüğünüzde görevi POE'ye teslim edip diğer görevi alıyoruz.

2. Görev: Kule de 300 adet görev itemi düşüreceksiniz. Stamina potu istiflediyseniz kat 1 ile kat 20 arasında hızlıca bossları öldürüp item düşmüşse toplayıp çıkabilirsiniz. Kat 20 ile kat 40 arasında bossların defansları yüksek olduğundan zaman kaybetmeyin. Eğer atağınız yüksek ise rahatça gelebildiğiniz kata kadar ilerleyin. Necklace itemi için en uzun sürecek görev budur.

3. Görev: 7. Katta Polyphemos'u bulup öldürmeniz gereklidir. Kesip görev itemini POE'ye teslim edin ve diğer görevi alın.

4. Görev: Bu görevde 8. katta Chantek ve Kanzi'yi aynı odada yakalamanız gerek. Genelde 8. katta Chantek yada Kanzi karşınıza çıkar. Bulması zordur ama pes etmeyin. Sürekli 8. katı kontrol edip çıkabilirsiniz. Chantek ve Kanzi'yi aynı odada yakalayıp öldürdükten sonra POE'ye gidip görevi teslim edin ve yeni görevinizi alın.

5. Görev:  18. katta Kayl'ı bulup öldürün ve görevi POE'ye teslim edin.

6. Görev: 19. Katta Mossroot'u bulup öldürün ve görevi POE'ye teslim edin.

7. Görev: 20. katta Koning the smart'ı bulup öldürün ve görevi POE'ye teslim edin.

8. Görev:  Ve geldik finale. Final de Extreme'de Bardiel'i öldürüp ve bir "flame core" bulmanız gerekli. Bardiel'den düşebileceği gibi sandıktan da çıkabilir. Not: Şansa bağlıdır. Defalarca gidip bardiel'i öldürmeniz de gerekebilir.

9. Görev SON ADIM: Poe'ye görevi teslim edin ve Necklace'nizi alın. Üzerinde yazan değerler rastgele olacak ve item karakterinize bağlı gelecektir.

Raebin's Tertis Desire Necklace ve Özellikleri:

1 yorum: